Sätt gränser med gnagarskydd, insektsskydd och viltskydd

Metallnät – metallduk – är helt oslagbart när det handlar om att stänga ute insekter, gnagare eller smådjur. Våra egna produkter Gnagarskydd finns i flertalet utföranden. Dessutom kan andra av våra produkter användas i andra tillämpningar.

Metallduk ger en överlägsen livslängd och motståndskraft mot allt från gnagares tänder till spillning som kan vara frätande. Vi erbjuder en mängd olika metalldukar som kan användas i olika tillämpningar. 

Metallduk kan även lackeras för både utseendets och funktionalitetens skull.

Våra lösningar

Forsbergs Gnagarskydd: Råttor och gnagare

Ett grövre nät som är effektivt i krypgrunder, ventiler och olika öppningar. För villaägare, lantbruk, fastighetsbolag, fritidshus, garage och förråd. Läs mer här.

Forsbergs Gnagarskydd: Möss och insekter

Ett mer finmaskigt nät som är utmärkt att använda i ventiler och olika öppningar där man vill stänga ute möss och insekter. För villaägare, lantbruk, fastighetsbolag, fritidshus, garage och förråd. Läs mer här.

Djurbegränsare

Metallduk kan även användas som komplement till traditionella viltstaket utmed vägarna. Forsbergs metallduk har levererat metallduk för att exempelvis förhindra undergrävning av viltstängsel (vildsvin). Även andra lösningar t.ex. att hindra mindre kräldjur att förflytta sig över vägar.

Branschutmaningar

Fåglar, gnagare och insekter

Många gånger vill man stänga ute smådjuren och insekterna så att de inte ställer till skada – eller skadar sig själva om de tar sig in i exempelvis ventilation. Metallduk är ett mycket bra material, som håller över tid och har mycket bra motståndskraft mot spillning som annars kan fräta.

För olika miljöer

Forsbergs Metallduk finns i olika material som klarar de mest påfrestande miljöer som saltvatten, väta, fukt… De kan grävas ned i marken och återvinnas när de ej längre behövs.

Made in Anderstorp

Svensktillverkade produkter där vi värnar om hållbarhet i flera aspekter!

Vill du veta mer om metallduk?